Search site


Musiker kontakt

Dette forum er oprettet til dig som enten søger en musiker eller et band.

Alle kan oprette et opslag i vores forum. Velkommen til :-)

Forum: Musiker kontakt

Date: 12/06/2014

By: Betina

Subject: Re: Sangundervising - enkelt og super effektivt!

Hej.
Hvad er din pris?
Mvh

Date: 20/03/2013

By: Innate Affliction

Subject: søger guitarist til metal band i slagelse

hej alle.. vi star og mangler en ekstra guitarist.. vi spiller en form for melodic death metal, inspireret af In Flames, Lamb of god, etc, etc... har dy lyst til at fyre den af, spille den slags music, have sjov og stadig have seriøsiteten med dig, så giv os et kald på 52303850 (Daniel) eller på 81545670 (Kasper)

Date: 05/03/2013

By: Søren Elsborg

Subject: Floating Goats søger trommeslager

Vi er fire drenge mellem 20-24 år, der spiller eget materiale.
Stilen er rock, der har fokus på den gode melodi i vokalen og et catchy riff i guitaren. Vi minder nok mest om noget a la Dizzy Mizz Lizzy, men via linket kan du høre et af de numre, vi har skrevet og indspillet. Det minder vi nemlig endnu mere om...
Floating Goats består af en vokal, to guitarister og en bassist, og nu mangler vi en trommeslager. Vi øver en gang om ugen lige ved Lergravsparken Station, og stemningen er hyggelig, sjov og uformel.
Vi går op i at få skrevet nogle gode hits, og vi håber, at du kan bidrage kreativt til denne proces. Vi håber også, at du er tight, har styr på dine trommer, og at du er sjov at være sammen med i et øvelokale.
Er du det? Måske... Ring dog til os og kom forbi til en øver!

Hilsener fra Floating Goats

Kontakt: Søren Elsborg
Telefon: 60180892
Mail: elsborg@live.dk

https://soundcloud.com/floating-goats/my-meant-to-be-check-out

Date: 24/02/2013

By: Mikkel Ejstrup

Subject: Ambitiøst band søger nyt medlem!

Vi har gennem flere år spillet under navnet ”Joshua Fit The Battle” (facebook.com/joshuafitthebattle). Efter grundige overvejelser, har vi dog besluttet, at gå nye musikalske veje og i denne sammenhæng trænger vi til nyt blod. Det nye projekt kommer til at have et dansk-sproget tekstunivers med musikalsk fokus på den stærke melodi, melodistemmer og dynamik.

Vi er fire drenge midt i tyverne fordelt på trommer, bas, guitar og sang/keys. Vi hører alle sammen forskelligt musik, men fælles for os må være vores ømme punkt for den gode melodi - den progressive og gode pop. Vi hører alt fra C.V. Jørgensen, Søren Huss, M83, Modeselektor, Frank Ocean, Daft Punk, Grizzly Bear, Crystal Castles, 120 Days osv.

Det nye projekt er så småt ved at tage form. Vi har defineret en stil, en genre som blander elektroniske elementer fra vores tidligere projekt i Joshua Fit The Battle, men med mere fokus på det simple udtryk og danske tekster. Tekst-universet tager udgangspunkt i den ”Skandinaviske melankoli”, men er under konstant udvikling og kan nå at ændre sig mange gange frem til det færdige materiale.

Vores mål er at lancere en debut-koncert omkring september 2013. Vi føler det i dag er vigtigt at være helt på plads, både med PR, musik og debut-koncert.

Vi øver som udgangspunkt 2 gange om ugen på Islands Brygge i KBH, men er yderst ambitiøse og har brug for et medlem der gider gå hele vejen, hvis drømmene engang går i opfyldelse. Vi studerer alle fire, men er klar over at hvis chancen oprigtigt byder sig, så er vi klar til at give den fuldt ud.

Vi søger:

En M/K der spiller guitar eller klaver og vi ligger vægt på at du kan synge kor.

Du skal være kompositorisk stærk og have en finger på pulsen. Sangopbygningen er et af de primære områder vi godt selv kunne tænke os at få bedre sparring på.

Du ikke bare må, men SKAL have en holdning til tingene, vi er meget ærlige og siger altid hvad vi mener! Det er musikken der er i fokus, ikke folks instrumentering og tekniske evner. Du skal altså kunne både tage og give konstruktiv kritik og helst med gode musikalske løsningsforslag.


Hvis du er interesseret så kontakt Jens på tlf. 29809142 eller mail j.f.bertelsen@hotmail.com


Vi glæder os til at høre fra dig.
- Andreas, Benjamin, Jens og Mikkel

Date: 14/01/2013

By: Jakob Funch

Subject: Guitarist søges til pop/soul/funk-band

Groove Garden søger funky guitarist til soul/pop cover band. Vores guitarist gennem flere år har besluttet at stoppe så vi er på jagt efter en guitarist der kan lægge nogle grooves og ikke er bleg for at tage en solo i ny og næ. Vi har spillet en del jobs, men nogle gange er der desværre lidt langt mellem dem. Vi øver pt. onsdag aften. Repertoiret er klasikere fra f.eks. Prince og Stevie Wonder blandet med nyere ting (Nabiha, Cee Lo Green), blandet med mere funky ting (TOP, Ridin' Thumb). Se mere på www.groovegarden.dk. Aldersmæssigt spænder vi fra start 20'erne til start 50'erne. Keys, dr, b, perc + 2 sangerinder. Men guitaren mangler vi altså.

Vi påtænker at vi lige skal prøve hinanden af onsdag d. 30/1 (aften) - du kommer og spiller 3 numre med os og så får vi en snak bagefter.

Ring til Jakob Funch: 41818996 eller mail: jakob@funch.com

<< 18 | 19 | 20 | 21 | 22 >>