Search site


Musiker kontakt

Dette forum er oprettet til dig som enten søger en musiker eller et band.

Alle kan oprette et opslag i vores forum. Velkommen til :-)

Forum: Musiker kontakt

Date: 04/02/2019

By: Mikkel Noe

Subject: GRATIS TROMMEUNDERVISNING I AALBORG

Jeg søger i forbindelse med min uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium 3 unge mennesker i alderen 12-16 år (ca.) som kunne være interesseret i at modtage gratis undervisning i trommer. Undervisningen kommer til at finde sted ugentligt på et hold af i alt 3 elever. Er du eller kender du nogen der kunne være interesseret i at gå til trommer på mit kaninhold, må du meget gerne kontakte mig!

Tlf.nr: 31 15 16 80

e-mail adresse: Mikkelnoe7@hotmail.com

Date: 01/12/2018

By: Betina Brathwaite

Subject: Holbæk

Glemte,funk it up. vi øver i Holbæk :-)

Date: 01/12/2018

By: Betina Brathwaite

Subject: Keyboard spiller til funk/jazz band søges

Keyboardspiller søges, vi er sangerinde, guitarist, trommeslager, bassist, og vi søger efter en på keyboard..

Vi øver hver 14 dag om onsdagen, kommer velforberedte, og arbejder koncentreret på at få så tæt og groovy sammenspil som muligt.

Lille udpluk af vores repertoire.Down to the Night Club og Diggin on James brown (Tower of Power), When I'm kissing my love (Cold Blood), Sunny (Jamiroquai), Tell me About it ( Joss Stone) vi arbejder også med pop/soul numre som vi funker op :-) er det lige dig,vil vi rigtig gerne høre fra dig. Jo før du kommer med, jo mere kan du påvirke repertoiret!

Kontakt Betina Brathwaite 50493305 betinabrathwaite@gmail.com

Date: 18/11/2018

By: Rune P

Subject: Orgelspiller søges!

Vi spiller oldschool ska/reggae. Numrene er af bl.a. Toots and the Maytals, Laurel Aitken og Desmond Dekker, samt en masse egne i samme genre. Spiller du orgel/klaver eller evt. harmonika, og har du lyst til at gi’ det et skud, så lad os høre! Vi er fire gutter i 40-erne, men om du er 20 eller 60 er underordnet. Vi har øvelokale/studie i Aarhus N, og øver hver onsdag + det løse. Der står et Nord Electro/Leslie, som kan lånes hvis det er. PT arbejder vi på egne numre, som gerne skulle blive til en plade, sideløbende med at vi holder livesættet ved lige, da der af og til skal spilles jobs i enten DK eller udlandet.
Er du interesseret eller har du spørgsmål? Kontakt: Rune P 20153464 / solomongundy@outlook.dk

Date: 03/11/2018

By: Cimone Crawford

Subject: SANGER7SANGSKRIVER SØGER GUITARIST I KØBENHAVN

Leder efter guitarist (København), nogenlunde jævnaldrende med mig selv (35 år eller 40+), som er afklaret med sig selv mht ambitionsniveau, villighed til at betale prisen og arbejde målrettet.
Målet er DK, UK, USA.
Lad os bare sige, at den overordnede stil er Rolling Stones (Stilen er retro, British invasion + amerikansk (funky?) rocknroll)... og alt hvad der ligger i periferien.
Ikke noget kopi, men hjemmelavet, originalt materiale (jeg har en del indspillede sange allerede).

Jeg har ok demo-studie. Er sangskriver/ sanger.
Ejer ikke sanganlæg, ej heller øvelokale (endnu). Men vi kan indspille demoer og henvende os til relevante folk i musikbranchen, crashe pladeselskaber i DK (og måske i England?), osv. Som en start & for at komme igang.

Lad os starte med jam-scenerne, når vi har 2-3 numre. Og derefter lave mini-koncerter, når vi har 5-6 numre.
Er typen der arbejder intenst, og har brug for en guitarist med samme temperament. Som går all in, så vi kan komme hurtigt igang. Derefter gælder det selvfølgelig bare om at være vedholdende, imens vi udvikler, forbedrer og øger sættet.

ps - du kan finde mig på facebook. Mit tlf.nr. er: 28 62 07 70

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>